
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | vištų blauzdelės |
2 vienetai | kriaušės (nelabai saldžios) |
1 saujelė | graikiniai riešutai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai ("Sauda" vištienai su žolelėmis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Atsargiai išimkite kaulus iš blauzdelių ir ištrinkite jas druska bei pipirais. Kriaušes nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su riešutais bei mase įdarykite blauzdeles. Dantų krapštukais perverkite blauzdelių galus. Įdarytas blauzdeles sudėkite į kepimo rankovę, ant viršaus sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir sandariai uždarykite rankovę. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su traškia plutele
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Įdarytos paprikos
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Keri viščiukas
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Vištiena meduje
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Vištienos apkepėlė
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų blauzdelės,
4 vienetai -
Kriaušės, nelabai saldžios,
2 vienetai -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė -
Svogūnai,
2 vienetai - Prieskoniai, "Sauda" vištienai su žolelėmis
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai išimkite kaulus iš blauzdelių ir ištrinkite jas druska bei pipirais. Kriaušes nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su riešutais bei mase įdarykite blauzdeles. Dantų krapštukais perverkite blauzdelių galus. Įdarytas blauzdeles sudėkite į kepimo rankovę, ant viršaus sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir sandariai uždarykite rankovę. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...