Krevetės patale
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų krevetės (lukštentos, su uodegėlėmis ar be jų)
1 stiklinė miltai
1 vienetas kiaušiniai
1 stiklinė vanduo
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį išplakite su druska, pipirais ir vandeniu. Po truputį berkite miltus ir maišykite, kol tešla bus maždaug grietinės tirštumo. Miltų gali reikėtų kiek daugiau ar mažiau.
2.
Krevetes, jei šaldytos, atitirpinkite, nusausinkite.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, kiekvieną krevetę merkite į tešlą ir dėkite kepti į keptuvę, kepkite po 2 - 3 minutes iš kiekvienos pusės.
4.
Iškepusias krevetes sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų aliejaus perteklių. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Krevetės patale

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinį išplakite su druska, pipirais ir vandeniu. Po truputį berkite miltus ir maišykite, kol tešla bus maždaug grietinės tirštumo. Miltų gali reikėtų kiek daugiau ar mažiau.

  2. Krevetes, jei šaldytos, atitirpinkite, nusausinkite.

  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, kiekvieną krevetę merkite į tešlą ir dėkite kepti į keptuvę, kepkite po 2 - 3 minutes iš kiekvienos pusės.

  4. Iškepusias krevetes sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų aliejaus perteklių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų