Krevetės patale
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | krevetės (lukštentos, su uodegėlėmis ar be jų) |
1 stiklinė | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį išplakite su druska, pipirais ir vandeniu. Po truputį berkite miltus ir maišykite, kol tešla bus maždaug grietinės tirštumo. Miltų gali reikėtų kiek daugiau ar mažiau.
2.
Krevetes, jei šaldytos, atitirpinkite, nusausinkite.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, kiekvieną krevetę merkite į tešlą ir dėkite kepti į keptuvę, kepkite po 2 - 3 minutes iš kiekvienos pusės.
4.
Iškepusias krevetes sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų aliejaus perteklių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Triušienos mėsos iešmeliai
- Krabų lazdelės tešloje
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Zombių akytės
- Gardžios duonos lazdelės
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Skanūs vafliai su įdaru
- Įdaryti pievagrybiai
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Įdarytos bandelės
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Kiaušinienė
- Omleto keksiukai
- Pyragėliai su kmynais
- Keptos krevetės
- Žvynabudės muštiniai
- Krabų lazdelės tešloje.
- Omletas
- Žuvis apelsinų puodelyje
- Įdaryti pomidorai
Krevetės patale
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Krevetės, lukštentos, su uodegėlėmis ar be jų,
400 gramų -
Miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vanduo,
1 stiklinė - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakite su druska, pipirais ir vandeniu. Po truputį berkite miltus ir maišykite, kol tešla bus maždaug grietinės tirštumo. Miltų gali reikėtų kiek daugiau ar mažiau.
Krevetes, jei šaldytos, atitirpinkite, nusausinkite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, kiekvieną krevetę merkite į tešlą ir dėkite kepti į keptuvę, kepkite po 2 - 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Iškepusias krevetes sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų aliejaus perteklių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...