
Krevetėmis įdaryti pomidorai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | pomidorai ((vidutinio dydžio)) |
200 gramų | krevetės ( (virtos, šaldytos, galima ir konservuotas) apie) |
100 gramų | ryžiai (virti) |
100 gramų | svogūnai |
75 gramai | sviestas |
100 gramų | grietinė (arba grietinėlės ) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
2 valgomieji šaukštai | žalumynų (krapai, laiškiniai svogūnai) |
šiek tiek | prieskoniai (ryžiams) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu) nuplauti, nusausinti, viršūnėles nupjauti ir šaukšteliu ar peiliuku išskobti minkštimą.
2.
Paruošti įdarą - ryžius išvirti. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus pakepinti svogūną, pridėti prieskoninių žolelių, suberti biriai virtus ryžius, pagardinti druska, juodais pipirais, suberti krevetes, keletą minučių viską apkepti. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.
3.
Gautu skaniu įdaru prikimšti pomidorus, apšlakstyti lydytu sviestu ir talpinti į orkaitę ar konvekcinę krosnelę, apkepti apie 10 min. panašiai.
4.
Prieš patiekiant apšlakstyti grietine ar grietinėle. Skani vakarienė - garantuota!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Įdarytos kaliaropės
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Įdaryta cukinija
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Lauko čili sriuba
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Keptos cukinijos
-
Morkų blyneliai
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Porų pyragas
Krevetėmis įdaryti pomidorai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pomidorai, (vidutinio dydžio),
4 vienetai -
Krevetės, (virtos, šaldytos, galima ir konservuotas) apie,
200 gramų -
Ryžiai, virti,
100 gramų -
Svogūnai,
100 gramų -
Sviestas,
75 gramai -
Grietinė, arba grietinėlės ,
100 gramų - Pipirai, juodieji
-
Žalumynai, krapai, laiškiniai svogūnai,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, ryžiams
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu) nuplauti, nusausinti, viršūnėles nupjauti ir šaukšteliu ar peiliuku išskobti minkštimą.
Paruošti įdarą - ryžius išvirti. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus pakepinti svogūną, pridėti prieskoninių žolelių, suberti biriai virtus ryžius, pagardinti druska, juodais pipirais, suberti krevetes, keletą minučių viską apkepti. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.
Gautu skaniu įdaru prikimšti pomidorus, apšlakstyti lydytu sviestu ir talpinti į orkaitę ar konvekcinę krosnelę, apkepti apie 10 min. panašiai.
Prieš patiekiant apšlakstyti grietine ar grietinėle. Skani vakarienė - garantuota!!!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...