Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tada sudėkite krevetes, kukurūzus, pjaustytą papriką, ryžius, smulkintas petražoles ir viską išmaišykite su kriaušėmis.
Paruoškite padažą: jogurtą sumaišykite su majonezu, citrinos žievele ir apelsino sultimis, kariu, druska ir pipirais.
Salotas užpilkite padažu, išmaišykite ir sudėkite ant nuplautų ir nusausintų salotų lapų.

Krevečių salotos su kriaušėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | kiaušiniai | |
0.5 stiklinės | ryžiai (virti, birūs) | |
200 gramų | krevetės (konservuotos) | |
80 gramų | kukurūzai (konservuoti) | |
80 gramų | paprika (konservuotos, supjaustytos gabaliukais) | |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) | |
šiek tiek | salotos (lapai) | |
Padažui: | ||
2 valgomieji šaukštai | jogurtas (natūralus) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
2 valgomieji šaukštai | sultys (apelsinų) | |
0.5 arbatinio šaukštelio | karis | |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos (žievelė, nutarkuota) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškos salotos
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Konservuotų grybų salotos
-
Mišarine "Paberžis"
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Pupelių salotos
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Vištienos salotos
-
Sluoksniuotos silkės salotos
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Rusiškos salotos
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Itališkos salotos
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Kuskuso salotos
-
Salotos su vištiena
-
Silkės salotos
Krevečių salotos su kriaušėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
300 gramų -
Ryžiai, virti, birūs,
0.5 stiklinės -
Krevetės, konservuotos,
200 gramų -
Kukurūzai, konservuoti,
80 gramų -
Paprika, konservuotos, supjaustytos gabaliukais,
80 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai - Salotos, lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Jogurtas, natūralus,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Sultys, apelsinų,
2 valgomieji šaukštai -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinos, žievelė, nutarkuota,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tada sudėkite krevetes, kukurūzus, pjaustytą papriką, ryžius, smulkintas petražoles ir viską išmaišykite su kriaušėmis.
Paruoškite padažą: jogurtą sumaišykite su majonezu, citrinos žievele ir apelsino sultimis, kariu, druska ir pipirais.
Salotas užpilkite padažu, išmaišykite ir sudėkite ant nuplautų ir nusausintų salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...