
Kreminė baravykų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
50 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 vienetai | batonas (skrudintas riekutėmis) |
šiek tiek | žalumynų |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (kepimui) |
2 vienetai | svogūnai |
200 gramų | baravykai |
500 mililitrų | sultinys |
3 vienetai | bulvių |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus. Svogūnams šiek tiek apkepus sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname. Gautą masę ir smulkintas bulves sudedame puodą su sultiniu ir verdame apie 15-20 min. Sriubą pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais ir įpilame grietinėlę. Verdame kelias minutes, kol sriuba sutirštėja. Sriubai išvirus sutriname. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Žuvienė kitaip
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Šamų sriuba
-
Kiaulpienių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Avižienė su grybais
-
Sriuba su jautiena
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Svogūnų sriuba
Kreminė baravykų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
50 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Batonas, skrudintas riekutėmis,
4 vienetai - Žalumynai
-
Sviestas, kepimui,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Baravykai,
200 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
3 vienetai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus. Svogūnams šiek tiek apkepus sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname. Gautą masę ir smulkintas bulves sudedame puodą su sultiniu ir verdame apie 15-20 min. Sriubą pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais ir įpilame grietinėlę. Verdame kelias minutes, kol sriuba sutirštėja. Sriubai išvirus sutriname. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...