Kreminė baravykų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
50 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 vienetai | batonas (skrudintas riekutėmis) |
šiek tiek | žalumynų |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (kepimui) |
2 vienetai | svogūnai |
200 gramų | baravykai |
500 mililitrų | sultinys |
3 vienetai | bulvių |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus. Svogūnams šiek tiek apkepus sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname. Gautą masę ir smulkintas bulves sudedame puodą su sultiniu ir verdame apie 15-20 min. Sriubą pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais ir įpilame grietinėlę. Verdame kelias minutes, kol sriuba sutirštėja. Sriubai išvirus sutriname. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suomiška žuvienė
- Pupelių sriuba
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Pieniška sriuba su cukinija
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
- Sūrio sriuba
- Daržovių sriubytė "Vasara"
- Petražolių sriuba
- Pupų sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
- Raugintų burokėlių barščiai
- Rūgštynių sriuba su kalmarais
- Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
- Pievagrybių sriuba
- Kopūstų sriuba
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Arvydo barščiai su aviena
- Skani burokėlių sriuba
- Kreminė vištienos sriuba
- Daržovių sriuba su kumpiu
Kreminė baravykų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
50 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Batonas, skrudintas riekutėmis,
4 vienetai - Žalumynai
-
Sviestas, kepimui,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Baravykai,
200 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
3 vienetai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus. Svogūnams šiek tiek apkepus sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname. Gautą masę ir smulkintas bulves sudedame puodą su sultiniu ir verdame apie 15-20 min. Sriubą pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais ir įpilame grietinėlę. Verdame kelias minutes, kol sriuba sutirštėja. Sriubai išvirus sutriname. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...