Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. Želatiną išbrinkinkite nedideliame kiekyje vandens.
Pieną užvirinkite ir nuolat maišydami supilkite išplaktus trynius. Į masę supilkite ištirpintą želatiną, gerai išmaišykite, atvėsinkite.
Plaktą grietinėlę supilkite į atvėsusią masę. Nedideles formeles ištepkite sviestu, pripilkite į jas kremo ir 2 valandas šaldykite šaldiklyje.
Į puodą suberkite uogas, 100 cukraus, idėkite cinamono lazdelę ir pavirkite, kol užpilas sutirštės. Kremą išimkite iš formelių, apliekite uogų užpilu ir papuoškite mėtų lapeliais.
Skanaus!

Kremas su uogomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 mililitrų | pienas |
5 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
300 gramų | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
250 gramų | grietinėlės, 35% |
400 gramų | gervuogės (arba avietės) |
1 vienetas | cinamonas (lazdelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kremas iš grietinėlės
-
Rūgštynių kremas
-
Kremas su uogomis
-
Sojų paštetas
-
Pikantiškas sūris
-
Varškės kremas
-
Tomo sumuštiniai
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Žemės riešutų sviestas
-
Naminis šokoladinis kremas
-
Šokoladinis mascarpone kremas
-
Varškės padažas
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Bananinis kremas
-
Žaliasis vištienos paštetas
-
Kakavinis kremas
-
Užtepėlė su ridikėliais
-
Olandiškas grietinėlės kremas
-
Amerikietiškas kavos kremas
-
Karamelė
Kremas su uogomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
5 vienetai -
Cukrus,
300 gramų -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
250 gramų -
Gervuogės, arba avietės,
400 gramų -
Cinamonas, lazdelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. Želatiną išbrinkinkite nedideliame kiekyje vandens.
Pieną užvirinkite ir nuolat maišydami supilkite išplaktus trynius. Į masę supilkite ištirpintą želatiną, gerai išmaišykite, atvėsinkite.
Plaktą grietinėlę supilkite į atvėsusią masę. Nedideles formeles ištepkite sviestu, pripilkite į jas kremo ir 2 valandas šaldykite šaldiklyje.
Į puodą suberkite uogas, 100 cukraus, idėkite cinamono lazdelę ir pavirkite, kol užpilas sutirštės. Kremą išimkite iš formelių, apliekite uogų užpilu ir papuoškite mėtų lapeliais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...