Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties, druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti.
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | krapai |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
10 gramų | sviestas |
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | miltai (miežiniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Kiauliena aštriame padaže
- Mėsa su pipirais
- Troškinta veršiena su svarainiais
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Vištiena su daržovemis
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Šventinis kiaulienos karis
- Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
- Avienos troškinys
- Troškinta laukinė antis
- Tikras močiutės guliašas
- Kiaulienos faršo troškinys
- Orkaitėje troškintos kepenėlės
- Troškinukas su krevetėmis
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Vištiena kinietiškai
- Plovas orkaitėje
- Troškinys su faršu
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Krapai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
10 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė - Citrinos rūgštis
- Druska
- Kmynai
-
Miltai, miežiniai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties, druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti.
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...