
Krabų lazdelių kotletukai su majonezu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | krabų lazdelės |
100 gramų | sūris |
1 valgomasis šaukštas | majonezas ( VILNIUS) |
1 saujelė | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
4 valgomieji šaukštai | miltai ((žirnių)) |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Susmulkinti krabų lazdeles.
2.
Į krabų masę sudėti tarkuotą sūrį, įmušti kiaušinius, dėti majonezą, įspausti česnaką, suberti prieskonius, susmulkintus krapus ir viską gerai išmaišyti.
3.
Iš gautos masės suformuoti kotletus ir pavolioti juos žirnių miltuose.
4.
Kepti aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Pyragas su kukuliais
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Lietinių tortas
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Jūreiviški makaronai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Vištiena su grybais
-
Apelsininė lašiša
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Lašiša „My little secret“
-
Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
-
Guliašas su kiauliena
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kepsnys
-
Kopūstų blynai
Krabų lazdelių kotletukai su majonezu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų -
Majonezas, VILNIUS,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Miltai, (žirnių),
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti krabų lazdeles.
Į krabų masę sudėti tarkuotą sūrį, įmušti kiaušinius, dėti majonezą, įspausti česnaką, suberti prieskonius, susmulkintus krapus ir viską gerai išmaišyti.
Iš gautos masės suformuoti kotletus ir pavolioti juos žirnių miltuose.
Kepti aliejuje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...