Kotletukai su padažu su brokoliais
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų kiauliena
100 gramų brokoliai
100 mililitrų pienas
2 vienetai svogūnai
2 vienetai kiaušiniai
2 riekės balta forminė duona
1 saujelė sūris
1 saujelė prieskoniai ((džiovintos paprikos, morka, poras, pasternokas))
1 valgomasis šaukštas grietinėlės, 35%
1 arbatinis šaukštelis miltai
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baltą duoną pamerkti piene, kad suminkštėtų.
2.
Kiaulieną susimalti arba sutrinti trintuvu iki faršo konsistencijos. Pridėti druskos, prieskonių, supilti grietinėlę ir palikti 10 - 15 minučių pasimarinuoti.
3.
Per tą laiką išsivirti brokolius.
4.
Smulkiai supjaustytą svogūną apkepti ir sudėti į faršą. Įmušti kiaušinius bei sudėti piene išmirkusią baltą duoną prieš tai iš jos išspausti pieną, kad faršas neišskystėtų. Viską gerai išmaišyti.
5.
Suformuoti kotletukus ir, šiek tiek apkepus, nedideliame puode troškinti.
6.
Kitoje keptuvėje pasidaryti padažą – įpilti pieną, įberti miltų ir sudėti brokolius bei sūrį. Pridėti druskos ir prieskonių.
7.
Kai užvirs, sudėti kotletukus ir palaukti, kol ims burbuliuoti. Maišant patroškinti kelias minutes. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kotletukai su padažu su brokoliais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Baltą duoną pamerkti piene, kad suminkštėtų.

  2. Kiaulieną susimalti arba sutrinti trintuvu iki faršo konsistencijos. Pridėti druskos, prieskonių, supilti grietinėlę ir palikti 10 - 15 minučių pasimarinuoti.

  3. Per tą laiką išsivirti brokolius.

  4. Smulkiai supjaustytą svogūną apkepti ir sudėti į faršą. Įmušti kiaušinius bei sudėti piene išmirkusią baltą duoną prieš tai iš jos išspausti pieną, kad faršas neišskystėtų. Viską gerai išmaišyti.

  5. Suformuoti kotletukus ir, šiek tiek apkepus, nedideliame puode troškinti.

  6. Kitoje keptuvėje pasidaryti padažą – įpilti pieną, įberti miltų ir sudėti brokolius bei sūrį. Pridėti druskos ir prieskonių.

  7. Kai užvirs, sudėti kotletukus ir palaukti, kol ims burbuliuoti. Maišant patroškinti kelias minutes. Skanaus.

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų