Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena (malta) | |
2 riekės | batonas (išmirkytas) | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
šiek tiek | krakmolas | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | čiobreliai | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 skiltelė | česnakas | |
Įdarui: | ||
125 gramai | pievagrybiai | |
2 vienetai | morkos | |
50 gramų | sūris | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais, čiobreliais, įmušame kiaušinį, dedame krakmolą, sudedeme keptuvėje pakepintą susmulkintą svogūną ir česnaką bei sudedame vandenyje arba piene išmirkytą batoną.
2.
Toliau gaminame įdarą: Į keptuvę su aliejumi sudedame morkas ir pjaustytus pievagrybius bei susmulkintą svogūną, viską pakepiname kol suminkštės, užbarstome buršeto prieskonių ir persilado. Pagamintą įdarą dedame į faršo vidurį ir įdedmae sūrio juostelę bei formuojame kotletus. Juos dedame į skardą išklotą su pergamentiniu popieriumi, pašauname į 180°C temp. orkaitę ir kepame apie 1 val.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bačkonių suktinukas
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Kiauliena su aguročiais
- Kotletai pomidorų padaže
- Škotiški kiaušiniai
- Triušienos pjausniai
- Italijos kukuliai
- Šašlykai pomidorų pastos marinate
- Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
- Jautienos čenakai
- Skanus šašlykiukas
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Faršu įdaryti pomidorai
- Kepta veršiena
- Sauliaus kibinai
- Šašlykai iškylai
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Turkiškas kebabas
- Kotletai "Du viename"
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Batonas, išmirkytas,
2 riekės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Krakmolas
- Druska
- Pipirai
- Čiobreliai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pievagrybiai,
125 gramai -
Morkos,
2 vienetai -
Sūris,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais, čiobreliais, įmušame kiaušinį, dedame krakmolą, sudedeme keptuvėje pakepintą susmulkintą svogūną ir česnaką bei sudedame vandenyje arba piene išmirkytą batoną.
Toliau gaminame įdarą: Į keptuvę su aliejumi sudedame morkas ir pjaustytus pievagrybius bei susmulkintą svogūną, viską pakepiname kol suminkštės, užbarstome buršeto prieskonių ir persilado. Pagamintą įdarą dedame į faršo vidurį ir įdedmae sūrio juostelę bei formuojame kotletus. Juos dedame į skardą išklotą su pergamentiniu popieriumi, pašauname į 180°C temp. orkaitę ir kepame apie 1 val.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Donna
2022-06-27 19:40
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...