
Kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiaulienos faršas (arba jautienos faršas) |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nulupame ir smulkiai supjaustome svogūną.
2.
Į mėsą dedame druską, pipirus, svogūną, džiūvėsėlius ir viską išmaišome.
3.
Formuojame kotletus, juos dedame į įkaitusią keptuvę su aliejumi ar taukais. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kumpis
-
Kepsneliai su sūriu
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Kepta kiškiena marinate
-
Troškinta triušiena
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Mėsa su apelsinais
-
Šašlykai su majonezu
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Karališkieji kotletai
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
Kotletai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos faršas, arba jautienos faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dovile
Gaminimo eiga:
Nulupame ir smulkiai supjaustome svogūną.
Į mėsą dedame druską, pipirus, svogūną, džiūvėsėlius ir viską išmaišome.
Formuojame kotletus, juos dedame į įkaitusią keptuvę su aliejumi ar taukais. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...