Koteltukai - rutuliukai
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
320 gramų vištų šlaunelės
80 gramų vištienos filė
1 vienetas svogūnai
1 vienetas kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas manų kruopos
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištiena sumalama.
2.
Pridėti pipirų, druskos, įmušti kiaušinį.
3.
Pakepti svogūnus ir sudėti ant sumaltos mėsos. Įberti manų ir viską gerai išmaišyti.
4.
Suformuoti rutuliukai sudedami ant kepimo popieriaus ir kepami iki 150 laipsnių įkaitintoje keptuvėje apie 20 - 25 minutes, kol apskrus.
5.
Patiekti su bulvėmis ir pomidorais bei mėgstamu padažu. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Koteltukai - rutuliukai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištiena sumalama.

  2. Pridėti pipirų, druskos, įmušti kiaušinį.

  3. Pakepti svogūnus ir sudėti ant sumaltos mėsos. Įberti manų ir viską gerai išmaišyti.

  4. Suformuoti rutuliukai sudedami ant kepimo popieriaus ir kepami iki 150 laipsnių įkaitintoje keptuvėje apie 20 - 25 minutes, kol apskrus.

  5. Patiekti su bulvėmis ir pomidorais bei mėgstamu padažu. Skanaus.

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų