Korėjietiški kalmarų žiedai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
50 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (vegeta) |
šiek tiek | druska |
500 gramų | kalmarai (žiedai, šaldyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalmarų žiedus atšildyti ir pavirti 8 minutes vandenyje. Nusunkti vandenį, perpilti šaltu vandeniu. Iš kitų produktų sumaišyti panašią kaip miltiniams blynams tešlą. Kalmarų žiedus apvolioti tešloje ir kepti iškaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Svarbu neperkepti, kad netaptų guminiai. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluostuko, kad aliejus nusivarvėtų. Skanaus :)
Korėjietiški kalmarų žiedai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Aliejus, kepimui
- Kvapieji pipirai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
50 mililitrų -
Prieskoniai, vegeta,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Kalmarai, žiedai, šaldyti,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarų žiedus atšildyti ir pavirti 8 minutes vandenyje. Nusunkti vandenį, perpilti šaltu vandeniu. Iš kitų produktų sumaišyti panašią kaip miltiniams blynams tešlą. Kalmarų žiedus apvolioti tešloje ir kepti iškaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Svarbu neperkepti, kad netaptų guminiai. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluostuko, kad aliejus nusivarvėtų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...