
2 vienetai | svogūnai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | kopūstai |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lęšiai su vynu
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Jautienos troškinys
-
Aviena su špinatais
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Troškinta veršiena
-
Kiaulienos troškinys
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Kiauliena bulgariškai
-
Stirnienos troškinys
-
Vištiena su daržovemis
-
Uzbekiškas plovas
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
Kopūstų troškinys su faršu

- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą supjaustyti ir apvirti. Morkas nuskusti, sutarkuoti. Faršą ir supjaustytus svogūnus apkepti aliejuje. Pieskonių dėti pagal skonį. Viską supilti ant kopūstų ir troškinti. Baigiant troškinti įdėti sviesto ir grietinės. Valgyti su keptomis bulvėmis.
Komentarai (32)
-
Laimutė ta pati Laimutė
2019-04-04 18:23
Liuks
-
Vilma
2018-06-01 20:42
Bandysim
-
Danutė
2017-12-07 15:44
Sendien iš bandžiau šitą receptuka labai Skaniai gavosi
-
Dana.
2017-12-05 20:20
Tai viską apkepus supilti ant kopūstų į puodą, ar kopūstus nusukti?
-
Irma
2017-07-30 15:07
Šiandien pagaminau.Labai skanu,tik nepagailėkit prieskonių,ypač pagerina skonį uoginė paprika.Skanaus!
-
ALEKSANDRAS
2017-07-05 13:55
SIANDIENA BANDAU KOMENTARAI PO.ITARTINAI SKANU.
-
Laima
2017-02-15 20:06
Visai skanu su sviezimis naminemis desrelemis. Galima ir raugintus kopustus troskinti. Tik kopustus perplauti reikia.
-
imi imi
2016-08-30 22:23
na, visai skanu. su virtom bulvem perfekt :)
-
Ingrida
2016-07-20 14:46
Kaip tik turiu kopūsto ir faršo likutį nuo balandėlių darymo,tai bus puiki proga sunaudoti likučius :) Bėgu bandyt!
-
Andrius
2016-04-07 21:20
Labai greitas ir labai skanus patiekalas katik pavalgem, zmona persivalge:)