Kopūstų sriuba
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų kopūstai (rauginti, su sultimis)
1 vienetas svogūnai
1 vienetas česnakas
400 gramų kiaulienos šoninė (rukyta)
2 vienetai grybai (džiovinti)
šiek tiek kvietiniai miltai
šiek tiek grietinė
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek druska
šiek tiek kvapieji pipirai
šiek tiek paprika (milteliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rūkytą šoninę, kopūstus, svogūną, grybus virti su prieskoniais apie valandą.
Minkštą mėsą ištraukti, supjaustyti gabaliukais ir sudėti atgal į sriubą.
Įberti paprikos.
Kad sriuba būtų tirštesnė, įkrėsti grietinės su miltais.
Vietoj šoninės tinka rūkytas kumpis arba dešra.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kopūstų sriuba

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Rūkytą šoninę, kopūstus, svogūną, grybus virti su prieskoniais apie valandą.
Minkštą mėsą ištraukti, supjaustyti gabaliukais ir sudėti atgal į sriubą.
Įberti paprikos.
Kad sriuba būtų tirštesnė, įkrėsti grietinės su miltais.
Vietoj šoninės tinka rūkytas kumpis arba dešra.

Gairės: Virti, Sriubos
Reklama:

Komentarai (2)


  • HARDUTEA 2010-09-07 13:39

    nu geras reikia butinai pabandyt
    :bravo:
    :alus:


Daugiau receptų