Kopūstų blynai su faršu
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas svogūnai
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek druska
100 gramų mėsa (malta)
300 gramų kopūstai (šviežias)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Susmulkinkite kopūstą, jį užpilkite vandeniu ir troškinkite, kol kopūstas suminkštės. Likusį vandenį nupilkite, kopūstus nuvarvinkite. Kai kopūstai atvės, įmuškite kiaušinį, sudėkite faršą, miltus, prieskonius , druską, susmulkintą svogūną ir viską gerai išmaišykite. Šaukštu formuokite nedidelius blynelius ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kopūstų blynai su faršu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Susmulkinkite kopūstą, jį užpilkite vandeniu ir troškinkite, kol kopūstas suminkštės. Likusį vandenį nupilkite, kopūstus nuvarvinkite. Kai kopūstai atvės, įmuškite kiaušinį, sudėkite faršą, miltus, prieskonius , druską, susmulkintą svogūną ir viską gerai išmaišykite. Šaukštu formuokite nedidelius blynelius ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje.

Receptą atsiuntė Janina
Reklama:

Komentarai (3)


  • Diana 2022-05-14 13:59

    Aciubtikrai skanu


  • Rūta 2017-02-10 10:46

    Labai skanus blyneliai


Daugiau receptų