Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 kilogramo | kopūstai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos cukinijos su mėtų padažu
- Pupos su čiobreliais
- Keptos cukinijos
- Įdarytos paprikos kitaip
- Sotusis guliašas
- Įdarytas baklažanas
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Kvietinių miltų blynai
- Baklažanų blynai
- Kukurūzų maltiniai
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Kepti salierai
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Ispaniškas baklažanų kepsnys
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Įdarytas moliūgas
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...