Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.

Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 kilogramo | kopūstai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Blynai su moliūgais
-
Daržovių iešmai
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Agurkų pjausniai
-
Feta įdarytos paprikos
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Kopūstų blyneliai
-
Slovakiški baklažanai
-
Moliūgai vakarienei
-
Brokolių apkepas
-
Grilyje keptos daržovės
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Cukinija su varškės įdaru
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...