Kopūstą dėti į puodą, užpilti vandeniu, 5 minutes apvirti, išimti iš puodo, nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti siete.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, sumaišyti su malta mėsa, suberti sėlenas, įmušti kiaušinį, įpilti 8 šaukštus vandens ir pagardinti prieskoniais. Kopūsto lapus atskirti nuo koto, kotą smulkiai sukapoti ir sumaišyti su faršu.
Nuluptas bulves supjaustyti griežinėliais. Kepimo formą ištepti sviestu, iškloti kopūsto lapais, suversti bulves ir pasūdyti.
Ant viršaus suversti faršą ir išlyginti. Apkepo viršų apdėti likusiais kopūsto lapais, šoninės griežinėlias ir sviesto gabaliukais. Kepti įkaitintoje orkaitėje. Kai apkepas gražiai pagels (maždaug po 45 minučių), kepimo formą uždengti dangčiu ir baigti kepti.
Kopūstų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
375 gramai | mėsa (malta) |
4 valgomieji šaukštai | kviečiai (sėlenos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | paprika (malta) |
400 gramų | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 vienetai | kiaulienos šoninė (griežinėliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės apkepas
- Žuvies pyragas
- Ryžių košė su vaisiais
- Soti pica
- Omletas su šviežiais bazilikais
- Stebuklingas omletas
- Įdaryti pievagrybiai
- Tinginių pica
- Skumbrės apkepas su svogūnais
- Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
- Avižinės košės apkepas
- Lašišos apkepas su špinatais
- Žuvies užkepėlė su daržovėmis
- Varškės apkepas su ryžiais
- Pica Margarita
- Aitriųjų čili pica
- Aronijų pudingas
- Cukinijos apkepas su ryžiais
- Olandiškas ryžių pyragas
- Apkepas iš žuvies
Kopūstų apkepas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
600 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Mėsa, malta,
375 gramai -
Kviečiai, sėlenos,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Paprika, malta,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
400 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos šoninė, griežinėliais,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą dėti į puodą, užpilti vandeniu, 5 minutes apvirti, išimti iš puodo, nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti siete.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, sumaišyti su malta mėsa, suberti sėlenas, įmušti kiaušinį, įpilti 8 šaukštus vandens ir pagardinti prieskoniais. Kopūsto lapus atskirti nuo koto, kotą smulkiai sukapoti ir sumaišyti su faršu.
Nuluptas bulves supjaustyti griežinėliais. Kepimo formą ištepti sviestu, iškloti kopūsto lapais, suversti bulves ir pasūdyti.
Ant viršaus suversti faršą ir išlyginti. Apkepo viršų apdėti likusiais kopūsto lapais, šoninės griežinėlias ir sviesto gabaliukais. Kepti įkaitintoje orkaitėje. Kai apkepas gražiai pagels (maždaug po 45 minučių), kepimo formą uždengti dangčiu ir baigti kepti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...