Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.
Konservuotų pupelių užkandėlė
INGREDIENTAI:
50 gramų | graikiniai riešutai |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | kalendra |
250 gramų | pupelės (konservuotos) |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos krevetės
- Sūdytos lašišos receptas
- Krabų lazdelės tešloje
- "Firminė" bulvytė
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Traškios sūrio lazdelės
- Silkė pataluose
- Silkės pataluos vyniotinis
- Silkė pataluose
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Marinuota skumbrė
- Pica su pomidorais ir dešra
- Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
- Šaltiena
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Apelsinai su ridikėliais
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Vabaliukai
- Rūkytas lynas
- Įdaryti piepagrybiai
Konservuotų pupelių užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Graikiniai riešutai,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kalendra,
1 sauja -
Pupelės, konservuotos,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...