Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.

Konservuotų grybų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | agurkų (šviežias) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
200 gramų | kelmučiai (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Sočios salotos
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Čekiškos salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Salotos su ančiuviais
-
Salotos su šparagais
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Dešros salotos
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Pupų salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Salotos „Spark“
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Ryžių salotos
Konservuotų grybų salotos
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, šviežias,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas -
Kelmučiai, konservuoti,
200 gramų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Salotos
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...