Konservuotos rūgštynės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek rūgštynės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Rūgštynes nuplaukite, nujaukite kotelius. Užpilkite verdančiu vandeniu ir taip palaikykite 2 minutes. Po to išgriebkite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite vandeniu, kuriame buvo plikomos. Stiklainius su uždėtais (neužsuktais) dangteliais sudėkite į puodą su 90 laipsnių vandeniu ir kaitinkite 0,5L - 40 min, 1L - 50 min. Po to užsukite dangtelius.

Populiariausi receptai šią savaitę

Konservuotos rūgštynės

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Rūgštynes nuplaukite, nujaukite kotelius. Užpilkite verdančiu vandeniu ir taip palaikykite 2 minutes. Po to išgriebkite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite vandeniu, kuriame buvo plikomos. Stiklainius su uždėtais (neužsuktais) dangteliais sudėkite į puodą su 90 laipsnių vandeniu ir kaitinkite 0,5L - 40 min, 1L - 50 min. Po to užsukite dangtelius.

Reklama:

Komentarai (6)


  • Lina 2016-07-08 15:25

    Kitas receptas:1 ltr.vandens dedu šaukštą druskos.Raud.burokėlių lapkočius pavirinu tame skytyje,dadedu nuo lapkočių likusius supjaustytus lapus,supjaustytas rūgštynes,įdedu krapų ir dar ruputį paverdu ,pilu į stiklainius,užsuku ir laikau šaltai(ne šaldytuve).


  • Lina 2016-07-08 15:17

    1 ltr.vandens,nepilnas šaukštas druskos,užvirinu ir dedu supjaustytas rūgštynes,krapų įdedu.Paverdu 1 minutę ir dedu į sterilius stiklainius,užsuku,jokių kaitinimų nereikia ir laikosi ne šaldytuve,kuo puikiausiai.


  • Regina 2015-08-17 13:59

    Kvaila kaitinti kai jos puikiai išsilaiko tik su druska stipriai suspaustos indeliuose. internetas pilnas nesąmonių


  • daiva 2015-07-31 17:47

    Labai gerai laikosi ir nekaitintos tik sudejus ant virsaus truputeli aliejaus, ir verdant druskos pagal skoni


  • alina 2010-02-17 16:38

    o tai druskos nereik? :-o


Daugiau receptų