3 vienetai | juodieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | druska |
2 valgomieji šaukštai | acto |
500 gramų | žirniai (išlukštenti) |
1 litras | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rauginti agurkai žiemai
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Sūdytos žaliuokės
- Vasara stiklainyje
- Kiauliena drebučiuose
- Marinuoti burokeliai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Konservuoti kopūstai
- Aštrūs rauginti agurkai
- Marinuoti kalafijorai su agurkais
- Marinuoti agrastai
- Aštrios krevetės grilyje
- Rauginti agurkai
- Žiemai marinuoti grybai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
- Konservuoti grybai
- Konservuoti žirneliai
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Marinuoti pomidorai su imbieru
Konservuoti žirneliai
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Žirniai, išlukštenti,
500 gramų -
Vanduo,
1 litras -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirkite marinatą iš nurodytų prieskonių. Išgliaudykite žirnelius, nuplaukite ir sudėkite į verdantį, pasūdytą vandenį, pavirkite 15 min. Tada išgriebtus žirnelius sudėkite į stiklainius ir užpilkite marinatu. Tuomet uždėkite dangtelius (bet neužsukite). Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
Komentarai (16)
-
Mama
2017-07-23 15:41
tikrai išbandysiu
-
Mama
2017-07-23 15:41
tikrai išbandysiu
-
toma
2016-08-01 20:06
Dariau ant 3 kg. Zirniu bet liko man daug rasalo ar taip ir turetu buti?
-
kristina
2016-07-12 00:35
Cia ant kokio kiekiaus yra??
-
inga
2016-07-06 13:04
Super gavosi
-
aida
2015-07-01 13:05
kaitinti tai cia kaip uzverda 15min pavirti?
-
vaida
2014-07-30 19:07
Aisku nesutruks,nes nekarta esu kaitinus
-
Lolita
2012-07-13 18:02
O as zirnelius maisau su morkytem :-)
-
sofija
2012-06-25 13:05
reikes pabandyti:) tikiuosi pavyks, nes pirma karta marinuosiu kazka:D
-
vika to miglei
2010-07-20 09:18
kad tikrai nesutrugtu kaitinami stiklainiai, galima i puodo dugna patiesti kad ir virtuvini ranksluosteli ir ant jo deti stiklainius ir kaitinti. :super: arba tureti specialu kaitinimo puoda, nors pirkt tokiu nemaciau, tik kas nuo senu laiku turi tai turi, :-) :super2: