
Konservuoti špinatai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | špinatai |
30 gramų | druska |
1.5 litro | vanduo |
6 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Užvirinkite vandenį su citrinos rūgštimi, druska, sudėkite špinatus ir pavirkite 2 min. Po to juos išgriebkite, supjaustykite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite nuoviru. Stiklainius sustatykite į puodus su vandeniu ir kaitinkite 50 min. Po to užsukite dangtelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Rauginti agurkai
-
Baklažanų salotos
-
Slyvų uogienė
-
Mišrainė su ryžiais
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Grybų sultys
-
Ievos uogienė
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Slyvos bruknėse
-
Kriaušienė
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuoti pomidorai
-
Šaltalankio uogienė
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Konservuoti aguročiai
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
Konservuoti špinatai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Špinatai,
1 kilogramas -
Druska,
30 gramų -
Vanduo,
1.5 litro -
Citrinos rūgštis,
6 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinkite vandenį su citrinos rūgštimi, druska, sudėkite špinatus ir pavirkite 2 min. Po to juos išgriebkite, supjaustykite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite nuoviru. Stiklainius sustatykite į puodus su vandeniu ir kaitinkite 50 min. Po to užsukite dangtelius.
Reklama:
Komentarai (5)
-
indrė
2014-05-02 13:11
labai skanu
-
diana
2011-09-29 00:04
as susukau i cigarus apsukau siulu sudejau i puslitrinukus ir labai puikus dalykas ziemai zrazam ar i mesos darzoviu apkepa tokiu pridet, :super: na fantazijos jai netruksta tai sita recepta naudoji :-D
-
Ramunė
2009-03-06 12:07
Na, kodėl? Juk ir rūgštynes kai kas konservuoja ;-) Man tik labai ilgas kaitinimo laikas pasirodė. Na, nebent tai trilitriniai stiklainiai :-)
-
zmogus
2009-03-06 10:37
Kam to reikia? Kokia nauda iš konservuotų špinatų?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...