Konservuoti pomidorai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | pomidorai (trijų litrų stiklainiui (kiek telpa)) |
1 sauja | krapai |
2 vienetai | gvazdikėliai |
3 vienetai | pipirai (kvapnieji, žirniukais) |
0.4 vieneto | paprika |
1 skiltelė | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1.5 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | acto |
šiek tiek | vanduo |
2 vienetai | pankolis (švieži, šakelės) |
1 vienetas | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Pomidorus nuplauti po tekančiu vandeniu ir dantų krapštuku įdurti per vidurį pomidoro. Į švarų (3 l) stiklainį sudėti pankolius, gvazdikėlius, lauro lapą, ketvirtį paprikos. Į stiklainį pilti verdančio vandens, kol vanduo pradės gausiai bėgti pro viršų. Tada sudėti česnaką, supilti actą, sudėti druską, cukrų ir iki viršaus pripildyti verdančiu vandeniu. Užsukti dangtelį, apversti stiklainį, užkloti anklode ir taip laikyti, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Spanguolių ir morkų marmeladas
- Konservuotos paprikos
- Juodujų serbentų kompotas
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Paprasta vyšnių uogienė
- Marinuoti agrastai
- Šparaginės pupelės žiemai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Pomidorai savo sultyse
- Mišrainė su ryžiais
- Konservuoti aguročiai
- Pipirmėtės sultys
- Šaltalankio sultys
- Obuolių sultys
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Rabarbarų uogienė
- Erškėtrožių uogienė
- Marinuoti burokėliai
Konservuoti pomidorai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pomidorai, trijų litrų stiklainiui (kiek telpa),
1 kilogramas -
Krapai,
1 sauja -
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Pipirai, kvapnieji, žirniukais,
3 vienetai -
Paprika,
2/5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Actas,
1 stiklinė - Vanduo
-
Pankolis, švieži, šakelės,
2 vienetai -
Lauro lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplauti po tekančiu vandeniu ir dantų krapštuku įdurti per vidurį pomidoro. Į švarų (3 l) stiklainį sudėti pankolius, gvazdikėlius, lauro lapą, ketvirtį paprikos. Į stiklainį pilti verdančio vandens, kol vanduo pradės gausiai bėgti pro viršų. Tada sudėti česnaką, supilti actą, sudėti druską, cukrų ir iki viršaus pripildyti verdančiu vandeniu. Užsukti dangtelį, apversti stiklainį, užkloti anklode ir taip laikyti, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (3)
-
mimoza
2015-09-02 16:13
kazkoks kratinys,o ne receptas
-
jurgita
2015-08-01 15:55
tai ar acto neper daug.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...