Pusriebę, neplautą mėsą supjaustyti taip, kaip šašlykams. Suberti druską ir prieskonius, susmulkintus česnakus. Gerai išmaišyti ir palikti parai vėsiai pastovėti.
Kitą dieną supilti spiritą, išmaišyti. Išdezinfekuoti stiklainius. Nešlapiomis rankomis standžiai sukimšti į juos mėsą. Paviršių galima pabarstyti druska su pipirais ir užsukti dangteliu. Laikyti vėsokai, bet ne šaldytuve. Skonis gaunasi kaip skilandžio! Tinka sriuboms, troškiniams.
Konservuota mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5000 gramų | kiauliena (kumpis) |
200 gramų | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
1 valgomasis šaukštas | spiritas (medicininis) |
1 vienetas | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Konservuota mėsa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
5000 gramų -
Druska,
200 gramų -
Pipirai, juodieji,
1 arbatinis šaukštelis - Muskatas, maltas
-
Spiritas, medicininis,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusriebę, neplautą mėsą supjaustyti taip, kaip šašlykams. Suberti druską ir prieskonius, susmulkintus česnakus. Gerai išmaišyti ir palikti parai vėsiai pastovėti.
Kitą dieną supilti spiritą, išmaišyti. Išdezinfekuoti stiklainius. Nešlapiomis rankomis standžiai sukimšti į juos mėsą. Paviršių galima pabarstyti druska su pipirais ir užsukti dangteliu. Laikyti vėsokai, bet ne šaldytuve. Skonis gaunasi kaip skilandžio! Tinka sriuboms, troškiniams.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...