2 kilogramai | pomidorai |
700 gramų | paprika (raudona) |
200 gramų | aitriosios paprikos |
300 gramų | morkos |
1 vienetas | česnakas (mažiukas) |
4 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šaknis) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
0.5 stiklinės | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | druska |
0.5 stiklinės | acto |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišrainė su ryžiais
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Konservuotas vyšnių kompotas
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Juodujų serbentų kompotas
- Šaltalankio sultys
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Rabarbarai žiemai
- Vyšnių uogienė 2
- Cukinijos žiemai
- Agrastinis kompotas
- Konservuoti kopūstai
- Spanguolių ir morkų marmeladas
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Cukinijų- ananasų konservai
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Žemuogės cukruje
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Konservuota adžika
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
2 kilogramai -
Paprika, raudona,
700 gramų -
Aitrioji paprika,
200 gramų -
Morkos,
300 gramų -
Česnakas, mažiukas,
1 vienetas -
Svogūnai,
4 vienetai -
Petražolės, šaknis,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
-
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Druska,
3 valgomieji šaukštai -
Actas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus komponentus sumalti mėsmale ir virti apie 45-60 min (kol skystis truputi nugaruos). Likus 5 min. iki virimo pabaigos supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius stiklainius ir užsukti. Palikti atvėsti. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje (pvz. rūsyje).
Komentarai (15)
-
golem
2016-10-06 17:16
haha-valanda virkit,o dar paskui valanda pakepkit.nesamone.haha.laimute- teisi.
-
vitalis
2015-11-15 19:42
Cia ne adzika o kaskoks .S.tikra adzika tikrai .netokia
-
Zydre
2015-08-27 10:10
Pomidorai,paprika,cesnakas,cili pipirai ir druska,tik nereikia virti,sumali idedi druskos ir viskas...super skanu ir gerai laikosi.
-
dručkis
2015-08-15 13:46
Nesusipratimas tai, o ne adžika.
Tik aitriosios paprikos, prieskoninės žolelės, česnakai ir druska tai vieninteliai tikrosios adžikos ingridientai. Ir JOKIO terminio apdorojimo.
O tai, kas čia aprašyta-banalus daržovių troškinys.
-
Kristina
2015-07-18 16:30
Kam reikalingas aliejus? Ka reik kepti?
-
neringa
2015-05-10 15:46
Kepama tame pačiame puode. Tik vietoj vandens aliejus pilamas. Aliejaus pilti tiek kad dugną padengtų. Daug nereikia nes adzika po to labai riebi bus nes aliejus viršuj susikaupia
-
neringa
2015-05-10 15:41
Aliejus kepimui naudojamas bent taip rašoma.
-
neringa
2015-05-10 15:41
Aliejus kepimui naudojamas bent taip rašoma.
-
Skaiste
2014-08-31 22:09
O kiek aliejaus
-
JURGA
2014-08-10 15:12
Man irgi idomu,kur panaudojamas aliejus?