Koldūnų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnai
1 stiklinė kvietiniai miltai
4 vienetai kiaušiniai (tryniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Įdarui:
100 - 150 g faršo,
farso prieskonių,
kiaušinio,
druskos,
džiūvėsėlių.

Sultiniui:
2 mėgstamo sultinio kubelių,
petražolių (krapų, kalendros).

Tešlai sutarkuojame svogūną, įdedame trynius, išmaišome, pilame miltus ir minkome tešlą. Vandens naudoti nereikia. Tešlą minkyti reikia gan ilgai, kad būtų elastinga. Faršą paruošiame įprastai, kaip kotletams.Tešlą labai plonai iškočiojame, supjaustome nedideliais kvadratėliais, suvilgome kraštus vandeniu ( kad geriau suliptų ),uždedame nedidelius gabalėlius faršo ir formuojame koldūniukus.Sultinio kubelius dedame į vandenį, užviriname, sudedame koldūniukus. Juos verdame apie 7 minutes. Baigiant virti sudedame kapotą žalumą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Koldūnų sriuba

Komentarai: 15
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui:
100 - 150 g faršo,
farso prieskonių,
kiaušinio,
druskos,
džiūvėsėlių.

Sultiniui:
2 mėgstamo sultinio kubelių,
petražolių (krapų, kalendros).

Tešlai sutarkuojame svogūną, įdedame trynius, išmaišome, pilame miltus ir minkome tešlą. Vandens naudoti nereikia. Tešlą minkyti reikia gan ilgai, kad būtų elastinga. Faršą paruošiame įprastai, kaip kotletams.Tešlą labai plonai iškočiojame, supjaustome nedideliais kvadratėliais, suvilgome kraštus vandeniu ( kad geriau suliptų ),uždedame nedidelius gabalėlius faršo ir formuojame koldūniukus.Sultinio kubelius dedame į vandenį, užviriname, sudedame koldūniukus. Juos verdame apie 7 minutes. Baigiant virti sudedame kapotą žalumą.

Reklama:

Komentarai (15)


  • diana 2015-01-12 20:06

    as verdu pirktus koldunu kad butu kuo minkstesni dedu pirktinio sultinio kas megsta astriau iberti pipiriuko,grietines ir skanaus


  • Eva 2014-05-29 14:14

    Gera ideja su koldunais, bet sita sriuba bent atrodo nekaip, bet gal i turetu buti skani. Pries 12 metu teko sveciuotis lenkijoje, ir ten valgiau sriuba su koldunais, bet tie koldunai buvo isvirti lietuviskoje "burokeliu" sriuboje ;-) super sriuba siulau pabandyti issivirti.


  • Rnsss lt 2010-10-25 20:52

    ohhhhhh,kokia skani pasildyta peciui :D


  • Rnsss lt 2010-10-25 20:51

    ohhhhhhhh, kokia skani peciui pasildyta :Ddddd


  • au 2010-08-24 18:19

    einu pasidaryt:D :bravo: :super: :super: :-D


  • coliuke 2010-05-21 01:50

    kazko apetito nekelia


  • smaližius 2010-05-19 21:48

    geriau būtų nesintetinis sultinys :super:


  • ww 2010-05-11 10:35

    noriu valgyt


  • sandriukas 2010-05-10 18:48

    nepatinka man %-)


  • Ramunė 2010-05-03 17:44

    Suteikia gan pikantišką skonį. Bet galima ir nedėti, kas jo nemėgsta :-)


Daugiau receptų