Koldūnai su špinatais ir varške
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų kvietiniai miltai
5 vienetai kiaušiniai
šiek tiek muskatas
šiek tiek druska
0.5 arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus
300 gramų varškė
200 gramų špinatai (malti, šaldyti)
šiek tiek kvapieji pipirai
0.5 vieneto svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui skirtus produktus gerai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą, kol pasidarysime tešlą. Tešlai skirtus produktus gerai išminkyti, padalinti į dvi lygias dalis ir iškočioti 4 mm storio paplotėlius. Ant vieno paplotėlio dėti po šaukštelį įdaro 3-5 cm atstumu. Tarpus, esančius tarp įdaro, suvilgyti vandeniu ir ant viršaus uždėti antrą tešlos paplotėlį. Gerai prispausti viršutinį tešlos sluoksnį ties įdaro vietomis. Specialiu rateliu ar peiliu išsjauti kvadratėlius ir juos atskirti vieną nuo kito. Virti pasūdytame vandenyje. Išvirtus užpilti norimu padažu. Aš naudojau kepintus svogūnus ir lašinukus su grietine. Skanaus :)

Koldūnai su špinatais ir varške

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui skirtus produktus gerai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą, kol pasidarysime tešlą. Tešlai skirtus produktus gerai išminkyti, padalinti į dvi lygias dalis ir iškočioti 4 mm storio paplotėlius. Ant vieno paplotėlio dėti po šaukštelį įdaro 3-5 cm atstumu. Tarpus, esančius tarp įdaro, suvilgyti vandeniu ir ant viršaus uždėti antrą tešlos paplotėlį. Gerai prispausti viršutinį tešlos sluoksnį ties įdaro vietomis. Specialiu rateliu ar peiliu išsjauti kvadratėlius ir juos atskirti vieną nuo kito. Virti pasūdytame vandenyje. Išvirtus užpilti norimu padažu. Aš naudojau kepintus svogūnus ir lašinukus su grietine. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (3)


  • smilte 2011-03-28 11:57

    aci kad labai skanu UZ RECEPTUS :-)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...