Arbūzą ir cukrų gerai išmaišyti.
Supilti degtinę, žaliosios citrinos sultis. Serviruoti taurėse. Sudėti ledukus, supilstyti kokteilį ir papuošti agurko skiltele.
Kokteilis „Malancia“
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
30 mililitrų | degtinė |
7 vienetai | arbūzų (minkštimas be sėklų) |
2 | agurkų |
30 mililitrų | citrinos (sultys) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietuviškas midus
- Obuolių degtinė
- Degtinės kokteilis
- Degtinės kokteilis
- Vasariškas alaus kokteilis
- Varškės tortas su citrinų sultimis
- Kokteilis „Kruvinoji Meri“
- Kokteilis „Atsuktuvas“
- Gėrimas sušalus
- Moteriškas degtinės kokteilis
- Degtinės ir likerio kokteilis
- Apelsinų degtinė
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Degtinės ir putojančio vyno kokteilis
- Medžiotojų gėrimas
- Citrininis kokteilis
- Gaivioji degtinė
- Kiaušinių gėrimas
- Kokteilis „Mėtinė degtinė“
- Kokteilis „Malancia“
Kokteilis „Malancia“
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Degtinė,
30 mililitrų -
Arbūzai, minkštimas be sėklų,
7 vienetai -
Agurkai,
2 -
Citrinos, sultys,
30 mililitrų -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbūzą ir cukrų gerai išmaišyti.
Supilti degtinę, žaliosios citrinos sultis. Serviruoti taurėse. Sudėti ledukus, supilstyti kokteilį ir papuošti agurko skiltele.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...