Koksisnis keksas
INGREDIENTAI:
250 gramų | sviestas |
120 gramų | kokosas (drožlių) |
150 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | avižinių dribsnių |
4 vienetai | kiaušiniai |
220 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinis vyšnių pyragas
- Keksas su razinomis
- Pyragas „Sniego senis“
- Močiutės keksas
- Obuolių tortas su plakta grietinėle
- Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
- Pyragas „Skanumėlis“
- Meduoliniai namukai
- Paplotėliai su bananais
- Bandelės su įdaru
- Trapus pyragas su obuolių koše
- Citrininiai keksiukai
- Medaus tortas
- Imbieriniai elniukai
- Kalėdinis varškės pyragas
- Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
- Aguonų vyniotinis
- Obuolių ir aviečių pyragas
- Traškučiai iš bulvių košės
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
Koksisnis keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Sviestas,
250 gramų -
Kokosas, drožlių,
120 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
220 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...