Kokosinis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | obuoliai (rūgščių) |
170 gramų | miltai |
150 gramų | kondensuotas pienas |
100 gramų | sviestas |
75 gramai | kokoso drožlės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.
2.
Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
- Pyragas prie sultinio ar sriubos
- Varškės pyragas
- Varškės ir kuskuso pyragas
- Varškės apkepas su bananais
- Varškės pyragas su obuoliais
- Aguoninis pyragas
- Varškės ir apelsinų pyragas
- Paprastasis šokoladinis pyragas
- Vaisių tortas
- Pyragas su kriaušėmis
- Rudens pyragas su sūriu
- Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
- Pyragas su obuoliais
- Meduolis
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Meduolis
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Dešrelių pynė
- Pyragas su rabardarų džemu
Kokosinis obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuoliai, rūgščių,
3 vienetai -
Miltai,
170 gramų -
Kondensuotas pienas,
150 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Kokoso drožlės,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Inesa
Gaminimo eiga:
Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.
Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...