3 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | kokosas (drožlės) |
150 gramų | cukrus |
Į kiaušinių plakinį įmaišykite kokoso drožles.
Šios masės imkite su šaukštu ir dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimui skirtu popieriumi.
Kepkite apie 25 min. 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duona "Ežiukas"
- Citrininis varškės pyragas su kakava
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
- Blynų tortas
- Meduolis baltarusiškai
- Pita
- Šokoladinė vasara
- Šventinis keksas
- Vyniotnis su aguonomis
- Zefyrai
- Žaliosios eglutės
- Riestainiai
- Greitas varškės apkepas
- Kalėdinis tortas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Šimtalapis su varške
- Varkės pyragas
- Šokoladiniai vafliukai
- Trupiniuotis
Kokosiniai sausainiai
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kokosas, drožlės,
250 gramų -
Cukrus,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Į kiaušinių plakinį įmaišykite kokoso drožles.
Šios masės imkite su šaukštu ir dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimui skirtu popieriumi.
Kepkite apie 25 min. 180° C orkaitėje.
Komentarai (15)
-
roberta
2014-11-23 11:57
Geras receptas
-
Titas
2012-04-03 16:53
Pagal šitą dariau, tai skystoka tokia gavos tešla, o aš kai nei formelių neturiu nei ko, tai dar pridėjau miltų truputį, kad sutirštėtų. Šiaip siūlau tik 2kiaušinius mėgint dėt.
-
pupa
2012-02-22 13:00
kitame puslapy skaiciau,kad kiausinio baltyma nuo trynio reikia atskirti,ir tik baltyma plakti,o ne visa,tai kaip ten istikruju galit padet? :-?
-
Dovilek
2012-02-19 14:37
Labai mėgstu tokius... :3
-
Dovilek
2012-02-19 14:32
Labai mėgstu tokius :3
-
Vita
2012-02-14 18:45
Nustebau, kad nereikia miltu.
-
AS
2012-02-14 10:40
O butinos formeles? Ar tiesiog galima i skarda paprasta po sauksta kaip blynelius isdeliot?
-
Julija
2012-02-13 19:10
Dar į ištirpintą šokoladą pamirkau, gaunasi su rudom galvytem :D Super sausainiukai! :super:
-
Julija
2012-02-13 19:08
Dar į ištirpdytą šokoladą pamirkau, gaunasi rudom galvytem :D Super sausainiukai!
-
Renata
2012-02-13 12:47
As taip pat dedu cukraus pudra, ne cukru :super: dar kartais galima ideti kokiu riesutu, bet butinai susmulkintu, nes kitaip sausainiukai gaunasi labai " suploti'' :-)