Kokosiniai avižiniai sausainiai "Eglutės" su "Danskker" cukrumi
AUTORIUS:
Edita
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų sviestas
150 gramų „dansukker“ cukrus
2 vienetai kiaušiniai
75 gramai kokoso drožlės
250 gramų miltai
5 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
2 arbatiniai šaukšteliai „dansukker“ cukraus milteliai
1 žiupsnelis druska
Papuošimui:
1 saujelė bruknės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Minkštą sviestą išsukame su cukrumi, įplakame kiaušinius. Turi gautis vientisa masė (naudojame arba šaukštą, arba plaktuvą). Kokosų drožles, miltus ir avižinius dribsnius sumaišome su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos. Įmaišome į sviesto masę. Kiek trūksta miltų, pridedame, kad gautųsi minkoma tešla, kurią paliekame šaldytuve 15 min. Tuomet kočiojame tešlą ir skirtingo dydžio žvaigždžių formelių pagalba formuojame sausainius. Kepame iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Kai iškepa iš sausainių sudėliojame eglutes, dekoruojame cukraus pudra, kokosų drožlėmis – sniegu ir bruknių uogomis.

Skanaus!

Kokosiniai avižiniai sausainiai "Eglutės" su "Danskker" cukrumi

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:

Minkštą sviestą išsukame su cukrumi, įplakame kiaušinius. Turi gautis vientisa masė (naudojame arba šaukštą, arba plaktuvą). Kokosų drožles, miltus ir avižinius dribsnius sumaišome su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos. Įmaišome į sviesto masę. Kiek trūksta miltų, pridedame, kad gautųsi minkoma tešla, kurią paliekame šaldytuve 15 min. Tuomet kočiojame tešlą ir skirtingo dydžio žvaigždžių formelių pagalba formuojame sausainius. Kepame iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Kai iškepa iš sausainių sudėliojame eglutes, dekoruojame cukraus pudra, kokosų drožlėmis – sniegu ir bruknių uogomis.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Edita
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...