
Kokosinė širdelė šokolade
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | šokoladas (juodasis) |
1 vienetas | biskvito (šokoladinis) |
50 gramų | kokosas (drožlės) |
50 mililitrų | pienas |
50 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Šokoladą, pieną, sviestą ir kondensuotą pieną inde maišau, tirpinu ir plaku iki vientisos masės (vonelėje ant garų).
2.
Pirktą šokoladinį biskvitą pertepu šokoladiniu kremu ir puošiu kokoso drožlėmis.
Greita ir labai skanu:)
Greita ir labai skanu:)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas oreo tortas
-
Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
-
Tortas su varškės kremu
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
Tortas meilės dienai
-
Sausainių tortas
-
Gaivus mango tortas
-
Jogurtinis tortas
-
Dietiškas torčiukas
-
Morenginis tortas su žemės riešutais
-
Obuolių tortas su varške
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Tortas su uogienės padažu
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Kopūstų tortas
-
Aguoninis tortas
-
Tortas “Snickers”
-
Tortas Mylimiausiajam
Kokosinė širdelė šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Šokoladas, juodasis,
200 gramų -
Biskvitas, šokoladinis,
1 vienetas -
Kokosas, drožlės,
50 gramų -
Pienas,
50 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų -
Kondensuotas pienas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šokoladą, pieną, sviestą ir kondensuotą pieną inde maišau, tirpinu ir plaku iki vientisos masės (vonelėje ant garų).
Pirktą šokoladinį biskvitą pertepu šokoladiniu kremu ir puošiu kokoso drožlėmis.
Greita ir labai skanu:)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...