Kmynai sutrinami, užpilami spiritu ir palaikomi 10 dienų.
Iš vandens ir cukraus išverdamas tirštas sirupas, supilama kmyninė ir atsargiai užvirinama. Ataušintas likeris perfiltruojamas.
Kmynų likeris
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
2 litrai | vanduo |
750 gramų | cukrus |
40 gramų | kmynai |
1.25 litro | spiritas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaušinių likeris
- Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)
- Spanguolių likeris
- Tamsaus alaus kokteilis
- Kavos likeris
- Alaus kokteilis su Cola
- Braškių likeris
- Bočių gėrimas
- Likerio kokteilis
- Pienių likeris
- Vyšnių likeris
- Apelsinų likeris
- Aviečių likeris
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Alaus Margarita
- Ponių kokteilis
- Trynių likeris
- Kiaušinių likeris su cinamonu
- Juodųjų serbentų likeris
- Naminis likeris
Kmynų likeris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 litrai -
Cukrus,
750 gramų -
Kmynai,
40 gramų -
Spiritas,
1 ir 1/4 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kmynai sutrinami, užpilami spiritu ir palaikomi 10 dienų.
Iš vandens ir cukraus išverdamas tirštas sirupas, supilama kmyninė ir atsargiai užvirinama. Ataušintas likeris perfiltruojamas.
Reklama:
Komentarai (5)
-
jaunoji kulinare
2010-04-02 23:17
sis gerimas kogero tiknka tik vyrams, pavasari, kad pas kitas neitu isgere :-D :-D :-D :-D %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...