Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
- Kepenys japoniškai
- Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Kukuliai
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Keptas paršelis
- Mėsos kukuliai su padažu
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Mėsa su apelsinais
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Sprandinė kopūsto lape
- Grilyje kepta įdaryta nugarinė
- Balandėliai
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Mėsos - daržovių troškinys
- Mėsos troškinys laivelyje
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...