
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | kiauliena |
1.5 stiklinės | acto |
1.5 kilogramo | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į trijų litrų talpos stiklainį sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais, sudėti stambiai pjaustytus svogūnųs, berti druskos ir pipirų, užpilti actu ir marinuoti 1 - 2 paras. Kepti ant karštų žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Lazdelės su sūriu
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Krevetės šoninės patale
-
Daržovių užkandėlė
-
Vištienos vyniotinis
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Piršteliai su kmynais
-
Krevetės patale
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Krevetės šoninės patale
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Sulekta Speltos pica
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
1.5 stiklinės -
Svogūnai,
1.5 kilogramo - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į trijų litrų talpos stiklainį sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais, sudėti stambiai pjaustytus svogūnųs, berti druskos ir pipirų, užpilti actu ir marinuoti 1 - 2 paras. Kepti ant karštų žarijų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...