
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kibinai
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Įdaryti pomidorai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kotletai lenkiškai
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Įdaryti makaronai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Musak
-
Jautienos kukuliai
-
Kapota keri mėsa
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...