Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Virtas rūkytas kumpis
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Kiaulienos muštinis
- Triušienos šašlykas
- Aštrūs mamos kotletukai
- Kepsniukai folijoje
- Naminės dešrelės
- Įdaryti makaronai
- Virtos veršelio kojos
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Keptas kumpis
- Dešrelių pynė
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...