Klasikinės graikiškos salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | pomidorai (nedidelių) |
100 gramų | feta sūrio |
1 vienetas | agurkų (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | žaliosios paprikos |
1 vienetas | rausvieji svogūnai (nedidelio) |
1 sauja | juodųjų alyvuogių |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | balto vyno actas |
2 žiupsneliai | džiovintas raudonėlis |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Agurką nulupame, perpjauname pailgai perpus ir supjaustome griežinėliais. Pomidorus supjaustome skiltelėmis. Papriką supjaustome griežinėliais. Nulupame svogūną ir supjaustome juostelėmis.
2.
Supjaustytas daržoves sudedame į didelę lėkštę, uždedame alyvuoges, užpilame actą ir aliejų, užberiame druskos ir lengvai išmaišome. Tada uždedame fetos sūrio gabalėlius, apibarstome raudonėliu ir patiekiame.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žaliai geltonos salotos
- Gaivios salotos su avokadu
- Pupelių daigų ir agurko salotos
- Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
- Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
- Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
- Morkų, obuolių ir mango salotytės
- Salotos drebučiuose
- Gelteklių salotos
- Vaisių salotos
- Salotos su pastarnoku
- Salotos su vaisiniu užpilu
- Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
- Kaliaropių salotos
- Salotos
- Sveikos tuno salotos
- Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
- Ropinės salotos
- Gaivios salotos
- Veršienos su granatais salotos
Klasikinės graikiškos salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pomidorai, nedidelių,
2 vienetai -
Feta sūris,
100 gramų -
Agurkai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Žalioji paprika,
1 vienetas -
Rausvieji svogūnai, nedidelio,
1 vienetas -
Juodosios alyvuogės,
1 sauja -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Balto vyno actas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiovintas raudonėlis,
2 žiupsneliai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Agurką nulupame, perpjauname pailgai perpus ir supjaustome griežinėliais. Pomidorus supjaustome skiltelėmis. Papriką supjaustome griežinėliais. Nulupame svogūną ir supjaustome juostelėmis.
Supjaustytas daržoves sudedame į didelę lėkštę, uždedame alyvuoges, užpilame actą ir aliejų, užberiame druskos ir lengvai išmaišome. Tada uždedame fetos sūrio gabalėlius, apibarstome raudonėliu ir patiekiame.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...