300 mililitrų | grietinė (10-20% riebumo) |
250 mililitrų | uogienė (vyšnių be kauliukų) |
4 vienetai | sausainiai (po du pakelius rudų ir baltų) |
3 valgomieji šaukštai | želė |
Kitoks tinginys
-
Grietinė, 10-20% riebumo,
300 mililitrų -
Uogienė, vyšnių be kauliukų,
250 mililitrų -
Sausainiai, po du pakelius rudų ir baltų,
4 vienetai -
Želė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sutrupinti sausainius, grietnę ir uogienę išmaisyti kartu, želatiną užpilti karštu vandeniu, gerai ištirpinti ir supilti į uogienę su grietine. Tada viską supilti ant sausainių, išmaišyti, truputį suspausti į kokį dubenėlį (galima ir į maišiuką) ir dėti į šaldytuvą kol sustings. Skanaus.
Komentarai (7)
-
nezinau
2010-08-19 14:49
skanumynas mmm :-) :-D :-D :-D :-D
-
inetukas
2009-11-15 17:20
kaip tik dariau - labai skanus gavosi - dėjau želatiną išbrinkintą, ne žele. juk žele nesustingsta, jei į ją pridedama daug priedų
sustingti supyliau į torto formą - išėmus gavosi tortukas!
manau, kad kitą kartą darysiu su braškių uogiene.
dar noriu pridurti, kad nepatiko spalva - tokia vos rusva gavosi - reikėtų daugiau uogų sirupo, o ne uogų, nors ir taip skanu labai
VERTA PABANDYTI! ;-) :super:
-
(anonimas)
2009-10-08 20:29
as manau kad zelatina reik deti o ne zele :-?
-
3219
2009-10-08 14:12
ar tikrai neskanu? as tik nesupratau kaip ten raso kad zele o poto jau raso zelatina, nu tai cia skirtyngi dalykai, tai dbr neaisku ka det ar zelatina ar zele :-( 8-|
-
(anonimas)
2009-10-08 09:18
:bloga: