Kiškiena, troškinta su grybais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų kiškiena
0.8 stiklinės grietinė
0.8 stiklinės acto (3%)
5 vienetai svogūnai
100 gramų grybai (džiovinti)
10 vienetų paprika
1 valgomasis šaukštas krienai (tarkuoti)
1 valgomasis šaukštas razinos
1.5 valgomojo šaukšto taukai (kiaulių) (tirpinti)
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek cukrus
šiek tiek citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiškiena, troškinta su grybais

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.

Reklama:

Komentarai (6)


  • (anonimas) 2009-06-21 17:07

    %-)


Daugiau receptų