Kiškiena, troškinta su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiškiena |
0.8 stiklinės | grietinė |
0.8 stiklinės | acto (3%) |
5 vienetai | svogūnai |
100 gramų | grybai (džiovinti) |
10 vienetų | paprika |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
1 valgomasis šaukštas | razinos |
1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta daržovių sriuba
- Gaspačas
- Obuolių sulčių sriuba
- Šalta šviežių agurkų sriuba
- Šaltibarščiai
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Šalta geltonų pomidorų sriuba
- Šalta sriuba
- Arvydo šaltibarščiai
- Šalta obuolių sriuba
- Labai skani braškių sriuba
- Šalta ispaniška sriuba
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Šaltibarščiai
- Agurkų šaltsriubė
- Šaltibarščiai kitaip
- Vengriška šaltsriubė
- Šaldžiasriubė
- Mėlynių sriuba
- Šaltibarščiai
Kiškiena, troškinta su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena,
800 gramų -
Grietinė,
4/5 stiklinės -
Actas, 3%,
4/5 stiklinės -
Svogūnai,
5 vienetai -
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Paprika,
10 vienetų -
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Razinos,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
(anonimas)
2009-06-21 17:07
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...