
Kiškiena bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
750 gramų | kiškiena (ar kita žvėriena) |
250 gramų | pupelės (baltos) |
4 vienetai | paprika |
2 vienetai | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šutinta šerniena
-
Troškinta vištiena
-
Troškinta veršiena
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Keri viščiukas
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Miglės guliašas
-
Troškinukas
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Kiauliena bulgariškai
-
Vištienos troškinys
-
Lietuviška kopūstienė
Kiškiena bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, ar kita žvėriena,
750 gramų -
Pupelės, baltos,
250 gramų -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Kiaulienos lašiniai
- Kvietiniai miltai
- Svogūnai, laiškai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...