Kinkanai su krevetėmis ant iešmelių
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
12 vienetų kinkanai
10 vienetų krevetės be kevalo (karališkosios)
1 vienetas žalioji citrina
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 vienetas česnakas (skiltelė)
10 vienetų obuoliai (džiovintos skiltelės)
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausoje keptuvėje sudėkite kinkanus, apibarstykite cukrumi ir apskrudinkite. Po to įpilkite šiek tiek vandens ir 5 min. pavirkite keptuvėje. Išgriebkite ir nusausinkite. Pakepinkite krevetes su smulkintu česnaku aliejuje. Citriną nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Ant medinių iešmelių suverkite kinkanus, krevetes, obuolius, citrinas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kinkanai su krevetėmis ant iešmelių

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sausoje keptuvėje sudėkite kinkanus, apibarstykite cukrumi ir apskrudinkite. Po to įpilkite šiek tiek vandens ir 5 min. pavirkite keptuvėje. Išgriebkite ir nusausinkite. Pakepinkite krevetes su smulkintu česnaku aliejuje. Citriną nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Ant medinių iešmelių suverkite kinkanus, krevetes, obuolius, citrinas.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Naras 2009-05-18 20:51

    Paspausk ant zodzio Kinkanai ir pamatysi.


  • Dangule 2009-05-18 13:48

    Kas tie kinkanai?


Daugiau receptų