Išplakite kiaušinių trynius ir po truputį pildami kitus ingridientus maišykite.
Gautą skystį supilstykite į butelius ir laikykite kambario temperatūroje, tamsoje 1-2 savaites.
Kiaušinių likeris
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | cukrus |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
500 mililitrų | degtinė |
10 vienetų | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apelsinų likeris
- Juodųjų serbentų likeris
- Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
- Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
- Erškėtrožių uogų likeris
- Pienių likeris
- Kakavinis likeris
- Alaus kokteilis su Cola
- Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)
- Aviečių likeris
- Ponių kokteilis
- Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
- Apelsinų likeris
- Vyšnių likeris
- Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
- Tamsaus alaus kokteilis
- Šokoladinis kokteilis
- Braškių likeris
- Kondensuoto pieno likeris
- Kiaušinių likeris su cinamonu
Kiaušinių likeris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų -
Degtinė,
500 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinių trynius ir po truputį pildami kitus ingridientus maišykite.
Gautą skystį supilstykite į butelius ir laikykite kambario temperatūroje, tamsoje 1-2 savaites.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...