
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kiaušiniai |
1 pakelis | makaronai ( greito paruošimo (sausi)) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronus smulkiai sutrupinti į dubenį.
2.
Ant sausų makaronų uždėti 4-5 šaukštus majonezo ir palikti, kad išbrinktų.
3.
Į išbrinkusius makaronus sutarkuoti (arba smulkiai supjaustyti) virtus kiaušinius, suberti smulkiai kapotą česnaką. Berti prieskonius: berti druską, pipirus (galima pagardinti krapais, svogūno laiškais) arba naudoti sausų greito paruošimo makaronų pakelio prieskonius (skaniausi sūrio skonio makaronų prieskoniai, nes tada atrodo, kad užtepelėje yra ir sūrio).
4.
Paruoštą užtepėlę skanu valgyti užteptą ant skrudinto batono riekės. Tinka įdaryti nesaldžius krepšelius, valgyti su krekeriais - daryti bet kokius užkandžius. Valgyti pusryčiams kaip sumuštinius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Sūrių užkandelė
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Pikantiškos morkytės
-
Įdaryti obuoliai
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Įdaryta paprika
-
Lietuviški "sushiai"
-
Farširuota lydeka
-
Galva
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Vabaliukai
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Makaronai, greito paruošimo (sausi),
1 pakelis -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus smulkiai sutrupinti į dubenį.
Ant sausų makaronų uždėti 4-5 šaukštus majonezo ir palikti, kad išbrinktų.
Į išbrinkusius makaronus sutarkuoti (arba smulkiai supjaustyti) virtus kiaušinius, suberti smulkiai kapotą česnaką. Berti prieskonius: berti druską, pipirus (galima pagardinti krapais, svogūno laiškais) arba naudoti sausų greito paruošimo makaronų pakelio prieskonius (skaniausi sūrio skonio makaronų prieskoniai, nes tada atrodo, kad užtepelėje yra ir sūrio).
Paruoštą užtepėlę skanu valgyti užteptą ant skrudinto batono riekės. Tinka įdaryti nesaldžius krepšelius, valgyti su krekeriais - daryti bet kokius užkandžius. Valgyti pusryčiams kaip sumuštinius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...