
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | kiaulienos šoninė |
4 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIAUS, Provansalis ) |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
6 vienetai | svogūnų laiškai |
10 arbatinių šaukštelių | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (juodi) |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti 5-10 min. 180°C temp. orkaitėje.
2.
Riekeles apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir įtrinti česnaku.
3.
Kiaušinius išvirti (virti ~8min). Ir atvėsusius smulkiai supjaustyti.
4.
Bekoną supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje ~ 5 min.
5.
Kiaušinius sumaišyti su bekonu, smulkintais svogūno laiškais, garstyčiomis, majonezu. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais.
6.
Viską užtepti ant paskrudinto batono riekelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti agurkėliai
-
Užkandukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Krepšeliai su grybais
-
Sūrio lazdelės
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Greitas užkandis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Silkė burokėlių patale
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Silkė su daržovėmis
-
Silkė su paprikomis
-
Keptos bulvės
-
Olgos šventinė silkutė
-
Vegetariški čeburėkai
-
Paprikų laiveliai
-
Pikantiški migdolai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Bulvių traškučiai
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Kiaulienos šoninė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Majonezas, VILNIAUS, Provansalis ,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnų laiškai,
6 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
10 arbatinių šaukštelių -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pipirai, juodi,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti 5-10 min. 180°C temp. orkaitėje.
Riekeles apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir įtrinti česnaku.
Kiaušinius išvirti (virti ~8min). Ir atvėsusius smulkiai supjaustyti.
Bekoną supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje ~ 5 min.
Kiaušinius sumaišyti su bekonu, smulkintais svogūno laiškais, garstyčiomis, majonezu. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais.
Viską užtepti ant paskrudinto batono riekelių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Kriste
2015-04-03 13:43
man bekonas visada patiko :) o dar su kiaušiniu tai išvis pasaka :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...