Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
AUTORIUS:
Irvyda
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas batonas (prancūziškas)
100 gramų kiaulienos šoninė
4 vienetai kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai majonezas (VILNIAUS, Provansalis )
1 valgomasis šaukštas garstyčios
6 vienetai svogūnų laiškai
10 arbatinių šaukštelių alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnakas
1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodi)
1 arbatinis šaukštelis džiovintas raudonėlis
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti 5-10 min. 180°C temp. orkaitėje.
2.
Riekeles apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir įtrinti česnaku.
3.
Kiaušinius išvirti (virti ~8min). Ir atvėsusius smulkiai supjaustyti.
4.
Bekoną supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje ~ 5 min.
5.
Kiaušinius sumaišyti su bekonu, smulkintais svogūno laiškais, garstyčiomis, majonezu. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais.
6.
Viską užtepti ant paskrudinto batono riekelių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti 5-10 min. 180°C temp. orkaitėje.

  2. Riekeles apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir įtrinti česnaku.

  3. Kiaušinius išvirti (virti ~8min). Ir atvėsusius smulkiai supjaustyti.

  4. Bekoną supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje ~ 5 min.

  5. Kiaušinius sumaišyti su bekonu, smulkintais svogūno laiškais, garstyčiomis, majonezu. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais.

  6. Viską užtepti ant paskrudinto batono riekelių.

Receptą atsiuntė Irvyda
Reklama:

Komentarai (2)


  • Kriste 2015-04-03 13:43

    man bekonas visada patiko :) o dar su kiaušiniu tai išvis pasaka :)


Daugiau receptų