Kiaušiniai su arbata
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
6 vienetai kiaušiniai
2 stiklinės vanduo
0.5 arbatinio šaukštelio anyžiaus
1 valgomasis šaukštas sojos padažas
1.5 arbatinio šaukštelio arbatos
1 arbatinis šaukštelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušiniai 10 min. pavirinami, greitai atšaldomi, nulupami. Į užplikytą arbatą įpilama anyžių, sojos padažo, įberiama druskos. Šiame karštame mišinyje 1,5 val. kiaušiniai palaikomi. Taip paruoštus kiaušinius kinai su malonumu valgo per pusryčius arba iškylas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaušiniai su arbata

Komentarai: 17
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušiniai 10 min. pavirinami, greitai atšaldomi, nulupami. Į užplikytą arbatą įpilama anyžių, sojos padažo, įberiama druskos. Šiame karštame mišinyje 1,5 val. kiaušiniai palaikomi. Taip paruoštus kiaušinius kinai su malonumu valgo per pusryčius arba iškylas.

Reklama:

Komentarai (17)


  • Ona 2013-09-25 12:20

    kinai tegu ir valgo... anyžiai, sojos padažas - fui


  • zose 2010-01-22 10:53

    as darau su labai juoda arbata ir laikau per nakti .Anyžius(pankoli) butinai sumalu ir plikau atskirai nuo arbatos, tik po to sumaisau visus ingidientus ir sudedu virtus kiausinius. MAn patinka..


  • Ophelia 2010-01-10 22:47

    Šiaip tai reikia stipresnėj puero (Pu Erh) arbatoje pavirti juos ir tada palikti pastovėti. Ir rekomeduojama pavirti šiek tiek suskaldžius lukštą. Tada dar ir gražus raštas gaunasi :)


  • as 2009-11-29 23:32

    Skonio reikalas. Man tai neskanu. %-)


  • green_raven 2009-11-03 21:03

    O koks skonis taip virtų kiaušinių?


  • pekinas 2009-09-24 23:15

    as nuluptus kiausinius verdu juodos arbatos koncentruotam nuovire, galite deti imbiero ar kt. prieskoniu apie 10 min., po to pjaunu isilgai per puse ir farsiruoju. Isimu tryni, sutrinu su keptais svogunais (kartu su kariu), majonezu ir ikreciu atgal i kiausini. Atrodo labai graziai - virsus sokoladinis, vidurys baltas, centras - geltonas, ypac jei tai kaimiski kiausiniai. Puosiu svieziomis prieskoninemis darzovemis.


  • PaSiuTuZ 2009-07-22 18:51

    Reikia daryti su stipria juodaja ceilono arbata


  • green_raven 2009-05-13 00:53

    Ne tai kad neskanu, kiek neverta laukti pusantros valandos dėl tokio menko skonio pasikeitimo :D Man asmeniškai trūko aštrumo, tai valgiau su vasabi pasta.


  • vireja 2009-05-12 17:53

    fuuuu manau kad neskanu gaunasi %-) %-)


  • green_raven 2009-03-20 18:26

    Bandžiau su žalia arbata. Nieko ypatingo, tik kad suresni gavosi (nuo sojos padažo ir druskos) ir silpnai jautėsi anyžius.


Daugiau receptų