Kiaulienos vyniotinis su granatais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | kiauliena |
4 valgomieji šaukštai | granatų sultys |
1 sauja | granatai (sėklos) |
600 gramų | kiaulienos šoninė |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti pailgais griežinėliais, išmušti ir marinuoti granatų sultyse su prieskoniais pora valandų.
2.
Kiaulienos griežinėlius sudėti vienas šalia kito (kraštus galima uždėti vienas ant kito, kad būtų lengviau suvynioti).
3.
Ant mėsos sudėti supjaustytus svogūnus su grybais, tada sudėti sudėti granatų sėklas ir sūrio griežinukus.
4.
Atsargiai susukti vyniotinį, tada apvynioti jį šoninės juostelėmis, susmaigstyti dantų krapštukais (išmirkytais vandenyje) ir suvynioti į foliją.
5.
Kepti karštoje orkaitėje 1 - 1,5 valandos. Tada atidengti foliją ir dar šiek tiek pakepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šašlykas
- Kiaulienos šašlykai greitai
- Pietūs moliniame inde
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Suktinukai
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Troškinta triušiena
- Kiaulienos muštinis
- Kibinai
- Lengvas Zuikis
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Ežero šašlykas
- Pica su saliami ir žirneliais
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Kiauliena pagal Aistę
- Kiauliena su džiovintomis slyvomis
- Karališkieji kotletai
- Bačkonių suktinukas
- Kiaulienos kepsneliai
- Jautienos kepsnys
Kiaulienos vyniotinis su granatais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Granatų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Granatai, sėklos,
1 sauja -
Kiaulienos šoninė,
600 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Druska
- Bazilikas
- Džiovintas raudonėlis
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti pailgais griežinėliais, išmušti ir marinuoti granatų sultyse su prieskoniais pora valandų.
Kiaulienos griežinėlius sudėti vienas šalia kito (kraštus galima uždėti vienas ant kito, kad būtų lengviau suvynioti).
Ant mėsos sudėti supjaustytus svogūnus su grybais, tada sudėti sudėti granatų sėklas ir sūrio griežinukus.
Atsargiai susukti vyniotinį, tada apvynioti jį šoninės juostelėmis, susmaigstyti dantų krapštukais (išmirkytais vandenyje) ir suvynioti į foliją.
Kepti karštoje orkaitėje 1 - 1,5 valandos. Tada atidengti foliją ir dar šiek tiek pakepti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...