Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiaudeliais ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais.
Keptuve ištirpinti sviestą ir jame apkepti mėsą. Ugnį sumažinti, suberti svogūnus ir kepti, kol suminkštės ir pagels. Suberti paprikas.
Supilti sultinį, grietinę ir troškiti ant silpnos ugnies.
Supilti pomidorų pastą. Pаgardinti pipirais ir druska.

Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
4 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | paprika (maltos) |
125 mililitrai | grietinė |
125 mililitrai | sultinys (mėsos) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Kiauliena su aguročiais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Plovas su brokoliais
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Troškinta žuvis
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Lankašyro pietūs
-
Tikro dzūko pietūs
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Veršiena su vyno padažu
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Daniškas plovas
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvapieji pipirai,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
4 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, maltos,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
125 mililitrai -
Sultinys, mėsos,
125 mililitrai -
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiaudeliais ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais.
Keptuve ištirpinti sviestą ir jame apkepti mėsą. Ugnį sumažinti, suberti svogūnus ir kepti, kol suminkštės ir pagels. Suberti paprikas.
Supilti sultinį, grietinę ir troškiti ant silpnos ugnies.
Supilti pomidorų pastą. Pаgardinti pipirais ir druska.
Reklama:
Komentarai (5)
-
ED
2018-02-13 14:30
LIKE
-
Daina
2010-08-03 17:37
SUPER! aciu uz recepta! %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...