Kiaulienos troškinys grietinėlėje
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.2 kilogramo | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 mililitrų | vanduo |
0.5 stiklinės | žirneliai |
1 sauja | miltai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
2 vienetai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
2.
Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
3.
Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
4.
Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
5.
Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena grybų padaže
- Jautiena su slyvomis
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Avienos šutinys su pupomis
- Kiaulienos faršo troškinys
- Šutinta šerniena
- Troškinti inkstai su citrina
- Troškinukas
- Troškinta kiauliena su razinomis
- Stirnienos troškinys (ubagiškai)
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Krienuose troškinta karka
- Virta veršiena su daržovėmis
- Kotletų troškinys
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Daržovių - kiaulienos guliašas
- Kiauliena su imbieru
- Troškinys
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
1 ir 1/5 kilogramo -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Žirneliai,
0.5 stiklinės -
Miltai,
1 sauja -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Lauro lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Greta
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...